27. června 2016

Pokračování






chata je to maličká, žádná hacienda, naší rukou o kósek rozšířená, k obrazu svému učmaněná. Někdy to šlo ztěžka a ztuha...provázeno různými jobovkami a zapeklitými pošušňáníčky od nikud vynořenými, jindy s radostí a lehkostí... Jídelna vznikla na místě otevřené verandy, kterou jsme s pánem Bohem a úctou vyprovodili do věčných lovišť. Vystřídala ji nová bytelnější dřevěná konstrukce, která dostala venkovní valašské opláštění...to máte: zateplení, nová dřevěná okna, sádrokartony, elektroinstalace... Krásně nám tu včilka chutná;o).

11 komentářů:

  1. Miško, to je nádhera!! Žasnu, tleskám, kus práce za vámi, útulno tam je, vše do detailů vymazleno. Přeji mnoho krásných dnů na chaloupce. Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Ajko, mockrát děkuji za milá slova, jenž hřejí u srdce. Pobyt na chajdaloulce si užíváme plnými doušky. Včil musím svou energii zaměřit na zpustošenou zahradu, která doteď byla chudina stranou;o). Vinšuji Ti kouzelnė fanfárové léto plné rodinné pohody, Mi.

      Vymazat
  2. Míša,u nás sa hovorí, roboty ako na kostole...vidím podľa snímok, ako ste sa namakali. Ale keď už je po všetkom, človek rýchlo zabudne a teší sa z nového. Želám vám to všetkým z celého srdca.Užívajte si spoločné dni na chalupe a tešte sa, že je podľa vašich predstáv.
    Objímam ťa a želám pekné leto.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá moja Martička,
      nejvíce roboty padlo na hlavu mého milého chotě. Naštěstí je to neskutečně šikovný a pracovitý muž. Vďaka němu tu těrazky můžeme epesně vegetit;o))). Uctivě ti děkuji za komentíkové pohlazení, jenž zahřálo mé srdéčko. Rozmarné dny letní želám. Boskávam, Mi.

      Vymazat
  3. Wau,milá moja,já už se tak těším...To je krása veliká..Krásné dny..Zdravím milého chotě i děťůrence:-)Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se moooc těšíme drahá moja...děkovný bosk z Wischau. Mi

      Vymazat
  4. Míšo, ráda jsem po dlouhé době nahlídla a vidím, že nezahálíš. Krásně se Vám to povedlo a přeji Vám ať si všichni užijete slunné a volné letní dny. Pá Lea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lei, uctivě děkuji za laskavou čumendu, která mě zahřála u srdce. Práce máme pořád jak na kostele;o). Ale už je to veselejší...bydlíme. Mějte se fanfárově. Kouzelné léto vinšuji Mi.

      Vymazat
  5. Krásne prerobená chatka, radosť tam pobudnúť, že?
    Prajem pekný večer,
    A.

    OdpovědětVymazat
  6. Fanfárové poděkování za milė komentíkové pohlazení...z chajdaloupky se nám ani nechce zpátky domů do města;o). Vinšuji kouzelné dny, Míša.

    OdpovědětVymazat
  7. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat