22. října 2014

Školní kútik






Od 1. září máme doma prvňáčka! A nejenom Esterce začaly školní povinnosti. Poslední týden v srpnu, když byla Esťulka na Waldorfském táboře, jsem ji uchystala překvapení...nový školní kútik.
Ze školy jsem si při vyřazování starých věcí z kabinetu donesla nějaké retro školní pomůcky, což jsem hnedle použila jako parádní dekorace (eště spoustu nástěnných obrazů mám ve sklepě, hále kam se všemi;o)?). Psací stůl, jenž je luxusně bytelné, jsem zakoupila na aukru. Eště mě čekají natřít staré šuplíky, které půjdou na zeď jako police;o). Mašinku jsem použila iba jednou, když jsem učmanila FG podsedák na židli. A páč u nás doma těžce letí anglický seriál Charlie and Lola, tož jsem Esterce pro radost učmanila stojan na fixy alá Charlie and Lola ze staré dózy od čokolády. No a v té době vznikla má nová vášeň...sběr starých školních fotografií;-D. Peknučký den vinšuji Mimoska.

8 komentářů:

  1. Ahoj Míšo, parádní školní koutek. Nástěné obrazy ještě pamatuji ze školy, měly své kouzlo. Jsi šikulka, takový koutek bych si i já přála.
    Měj se, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valenpanštus milostivá, uctivé poděkování za komentíkové pohlazení:o)! Jo vyslala jsem do vesmíru přání o školní nástěnné obrazy a on se haluzově dělal ordnung ve škole;-D. Eště bych si přála nějakou tu abecedu či mapu;-P. Maj sa fanfárově, bosk Míša!

      Vymazat
  2. Míšo, krásný pokojíček!!!! Líbí se mi to - všechno :))) Obdivovala jsem tvoje fotky i na MMB, jsem ráda, že jsem objevila i blog. Měj se krásně, hezký podzim. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Reni, móóóc Ti děkuji za slova laskavá, jenž jsi mi tu zanechala:o)! Velice mě těší, že se Ti u mě na blogu líbí;-D. La vďaka. Cirkusové podzimní skotačení vinšuji, páčko Míša.

      Vymazat
    2. Míšo, to je moc krásný! brala bych to hned taky, takový krásný koutek studijní. :) měj se pěkně :)

      Vymazat
    3. Míšo, to je moc krásný! brala bych to hned taky, takový krásný koutek studijní. :) měj se pěkně :)

      Vymazat
  3. happymod ios
    happymod download
    happymod descargar

    Lightweight iOS 9 features smarter search, improved multitasking, and less battery drain. Apple's OS update for iPhone, iPad, and iPod Touch ...

    OdpovědětVymazat