31. května 2013

Tak troche Teletubbies:o)






Mogná že některé vysloužilé mamičky znají z TV science fiction pohádku Teletubbies z produkce BBC:o). Je to dóóóst velké úlet (teda aspoň pro mě)! No a kdéž jsem měla rozečmaněné polotovary Tilda čmeláků, probleskla mi kebuló úsměvná vzpomínka s příchutí žaludečních štáv na marťanské postavičky Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po;-D. Ve finále však musím uznat, že čmeláčkové jsou mnohem hezčí než ti angličtí anténáči (hasivá to bude těma luxusníma anglickýma látkama:-P). 
Tož vám děučátka vinšuji snáď endlich bez chcanca peknučké víkendík! Míša

16 komentářů:

  1. Jsou moc krásní a roztomilí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, čmeláčí poděkování za slova hladící:o)! Bohouský dny víkendové vinšuji, páčko Míša

      Vymazat
  2. To jsou buclatí čmeldovééééééééé:o) ...teď ještě, aby vyvstal puchéjř, viď? Zatím to vypadá hen na ten chcanec:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky muky Pavlóško drahá moja, tady ve Wischau huž svítí oskar, tož to vydrží snáď aj zajtra;-D. Děkuji na mnohokráte za prosluněné komentík, jenž hřeje u srdéčka:o). Fanfárové chvilky přeji, boskávám Míša*

      Vymazat
  3. No pane jo... to jsou povedená boubelátka:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aji milá moja, zdrowim sérdečně a taktéž děkuji za laskavá slůvka, kteréž těší:=)! Maj sa peknučce. Virtuální dovi, Míša!

      Vymazat
  4. :-D jsi mne s nimi rozesmála ... jsou tak .. tlusťoučcí ... ale je to hezké, když něco pod ručkami vzniká, něco s dušičkou ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salut Leni, děkuji za slova hřejivá, jenž hladí duši:o)! Čmeldové jsem opraudu roztomilí, tož jsem ráda, že aj vám způsobili potěchu oka;-D. Páčko Míša

      Vymazat
  5. Tož ještě jedna velká pochvala;)Koukám, že maj něco jako vlásky? A to se dělá ako?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé Martinko, la vďaka na mnohokráte za toliko pochvalných komentíků:o). To nejsou vlásky, hále tykadélka z drátku a knoflíčků, estlivá myslíš tohle;-D. A co čmaníš ty, drahá moja? Prdni něco na blog, jsem zvědavá a těším sa, co jsi krásného učmanila;=)! Boskávám, Míša***

      Vymazat
  6. Míšo,ještě jednou....jsou nádherní,na první kouknutí....hned mě napadl Pučmeloun z pohádkového večerníčku o broučcích :-)
    Hezkou neděli přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uctivé pozdravení Jity, tobě taky děkuji za toliko laskavých slov:-D! Moc si toho cením a těší mě to, že se čmeldové líbí:o)! Pohodový zbytek víkendu přeji, Míša!

      Vymazat
  7. No tak ti pekne ďakujem za titul "vysloužilá maminka" :))) teleblbies si pamätám a nielen tie s Genzerom :))) U nás ošial trval iba krátko a tvoji čmeláčci sú prďáckí.

    OdpovědětVymazat
  8. Těbůh, Mišulín! Čéče a já myslela, žes učmaníla vokřídlenou věstonickou Venuši :o) a voni to tilďácký čmelouši :o) sou bohovský, takový prdelatý andělíčci, lahoda pro voko! Pac a pusu ze sluncem zalitýho Práglu, L.

    OdpovědětVymazat
  9. Hahaha ty jsou božííí se ti teda povedly :-)))) pa Zuza

    OdpovědětVymazat