13. února 2013

Veselé a hravé jógování






Tento týden se mi endlich podařilo lapnót Esťulku na mé jógové lákání;-D. Maminčin entuziasmus a motivace v podobě krásných knížek s kartičkami (naleznete zde) urobilo své:o)! No a háby ten elán do cvičení vydržel, učmanila jsem malé žačce prďácké jógové kalhoty z bezva splývavého matrošu;=). Včulajky se můžeme zvesela vrhnót na cvičení! Taky vám děučátka srdečně děkuji za krásné komentáře k předešlému příspěvku! Fanfárový sněhobílý týden vinšuji, Míša*

23 komentářů:

  1. Míšo,
    moc krásná malá jógínka i kalhoty .... obojí se ti moc "povedlo" ............ Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Marki drahá moja, slunečné la vďaka za hřejivé komentík, jenž ve mně rozlil teplóčko jak svařáček:o)))). Páčko a bosk Míša!

    OdpovědětVymazat
  3. Miška, o sú nádherné gaťuše. Babuľka v nich vyzerá skvele. A všimla som si v pozadí dve krásne kreslá. Vymieňala si poťah, že? Ja tieto kreslá mám tiež, len nový tapacírung ich ešte len čaká. Ale na to si ja netrúfam, pôjdu k odborníkovi. Ešte musím zohnať tú správnu poťahovú látku. Tie Tvoje kresielka s prúžkom sú krásne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá moja, děkuji na mnohokráte za slova pohlazením vonící:o). Jojo křesélka jsou epesní. Byla jsem obdarována mnou kamarádkou. Křesélka smrděly několik let v zapomnění na půde. Látka je z Ikea;-D. Těším sa na to tvé křesélkové pojetí:=). Báječné dny a virutální dovi. Míša!

      Vymazat
  4. Těbůh, Mišulíne, čéče, to je ale šťabajzna ta Tvoje cérenka! Haby už tata nabíjel samostříl, jináč to za chvílu nevohlídá :o) gatě sou tedy parádní, normálně módes róbes epesrádes! Ty Tvý perutě se zas vycajchovaly! My sme zas na hromadě, Meluzka se hodila marod, druhá chřipka štace... pac a pusu ze zasněženýho Práglu, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KUK TĚ drahá, upřímné poděkování za vyřehtané komentík, tentokráte se pobavil aj můj drahé Mozgálek:o))). Pré vodkáď ta děvčica pochádza?. Sem hentén chčastná jak sviňa, že se Tvé očenko polaskalo mou tvorbó;-D. Čovole tady ve Wischau dva dny nepřetržíté sněhové déchánek!!! Vypadá to bohousky. Maj sa čmankózně a bérzké uzdravení vinšuji, Mišul!

      Vymazat
  5. Tak to je super Michalko,já miluji jogu,ani jsem nevěděla,že je něco takového pro malé děti!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Miško, já cvičím jógu cca 9let a abych pravdu řekla, tak jsem se o dětské józe dozvěděla poprvé před 3roky, když jsem si dělala kruz na učitele jógy III.třídy:o))). A totálně mě to nadchlo, huž jen proto že mám doma včilka huž dvě cácorky;-D. Je to úžasný směr, plný dětské radosti, spontálnosti, hravosti, upřímnosti...! Děkuji převelice za zavítáníčko:-D. Páčko Míša

      Vymazat
  6. úžasné nohavice a tie knižky vyzerajú tiež veľmi lákavo! tie vrecká sú fantastické, krásne tie nohavičky rozžiarili :-) a tiež ďalšie tvoje výtvory posledných dní sú nádherné, kabelka, ihelníčky.......júúj, aj ja by som jeden potrebovala, doteraz žiaden nevlastním a už minimálne rok si dávam záväzok, že si musím nejaký štvorček zošiť a vypchať . Krásne dni Miška.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanka pérdelka šihovná, la vďaka na mnohokráte za milóčké komentík, sa čebrenám:o))). Sem rada, že sa moje čmaněníčko líbí;-D. Snažím sa! Věřím, že aj jehelníček v tvém podání bude bohouský, jako vše! Čuky muky fanfárové dníky vinšuji, Míša.

      Vymazat
  7. Zrovinka jsem mela vcera jogu,ale cucim,ze jsou detske knizky o joze a hlavne v cestine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko drahá moja, jak jsem psala v komentáři u Mišky...doma mám spoustu knih k dětské józe, pokud budeš mít zájem, napíšu Ti seznam. Literatury na toto téma je huž včulajky požehnaně;-D. Děkuji za návštěvu:o))). Čuky muky Míša

      Vymazat
  8. Miso, kalhotky jsou uzasne! Taky me prekvapilo, ze existuji detske knihy o joze. Ja jogu taky rada, ale speciky na vsech moznych i nemoznych mistech me donutily presunout me telesne aktivity do fitka. Pokud se mi je nekdy podari zpacifikovat, tak se zase na jogu vrhnu... Hezky den, Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katy, děkuji převelice za milé to zastaveníčko a zanechání slov tetelivých:o)! Já bohužel sdílím velký odpor k těmto fyzicky náročným aktivitám (v uzavřených to prostorách), já raději piánko cvičeníčko nejlépe na čerstvém vzdoušku;-D. Páčko a kouzelné dny přeji, Míša!

      Vymazat
  9. Mišulko drahá..
    Esterka má výraz zkušené jogínky a kalhotky chci taky!!!!!:-)úžasné...
    Velkou pusu posílám a přeji joze zdar!
    Bi

    OdpovědětVymazat
  10. Zlatá Bi, velice mě těší, že se ti gaťata líbí:o))) a děkuji uctivě za laskavá to slova pochvalná, jenž hladí po duši! Bosk a virtuální dovi, Míša!

    OdpovědětVymazat
  11. Kalhotky jsou prádní, vymazlené :)) a jóga mi chybí, cvičila jsem power yogu a teď s dětmi ne a ne se k ní pravidelně vrátit, musím na tom opět zapracovat. A ty knížečky pro děti mě nadchly... uvažuji, že pořídím, děkuji za tip. Měj se krásně. Dlouho jsem nekomentovala ale nakukuji pořád.

    OdpovědětVymazat
  12. Míšo, úžasné kalhoty, taky koketuju s myšlenkou zkusit aspon dvakrát týdně mimo běžného cvičení jogu...potřebuju v tom životě nějak zklidnit duši a palici :-). Krásný den, apapapap

    OdpovědětVymazat
  13. Pánečku, nohavičky sú suprové ako všetko na čo ty siahneš :-) No najviac na mňa zapôsobili tie kreslá ktoré tam vidím v pozadí na fotkách, sú parádne. Krásny deň prajem a veľa slniečka.

    OdpovědětVymazat
  14. Teda ty kalhoty chci...by mi určitě děsně slušely...:-) jsou parádní!

    OdpovědětVymazat
  15. Čmanilky drahá, eště dodatečně uctivé poděkování za komentíková pohlazení! Těší mňa, že se kalhoty vyvedly a líbí se;-D. Míša

    OdpovědětVymazat
  16. milá Míšo. chci poděkovat za vzácnou návštěvu, vždycky se směju u každého komentu, co zanecháváš za sebou :)))
    ty kalhoty jsou parádní, musela mít malá jogínka velkou radost! jsi moc šikovná, že jsi i cvičitelka a dokážeš se takto věnovat i dětem. obdivuju tě. nedávno jsem cvičila s dcerkou, potřebuje cvičit jako sůl, aby si spravila držení těla, má skoliózu. ale největší záhul je to pro ztuhlou matku, aby někde vyškrábla energii a zacvičila si s ní, pravidelnost je důležitá.

    OdpovědětVymazat