29. ledna 2013

"Chokoládové" mazlík:=)




Vintage kapsička na kuchyňské poklady s nádechem francouzského vekova, s kteró se budu én těžko lóčit, páč frčí na Fler;o(. Je učmaněna z bohouských látek Double Chocolat (aj French General mazlíci nechybí;-D).

22 komentářů:

  1. tá je teda "epesní"! krásna kapsička, ty ma stále viac a viac presviedčaš, aby som si podobné vecičky spravila do svojej kuchyne, inšpirácia neskutočná! pekný večer! natália

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdrowim Natálka, la vďaka mockrát Ti drahá moja za tetelivé komentík! Však Ty jsi čmanilka šihovná, Ty si to všicko zrobíš sama, o to strach nemám:o))). Huž sa na to Tvé čmaněníčko těším! Maj sa fanfárovo, boskávám Míša!

      Vymazat
  2. Haj, Mišulíne, to je těžký epesrádes todlecto!!! Asi sem se znova zabouchla... dost libovoučký čmanění! To se Ti tam dlouho nevohřeje, na tom Fléru :o) pac a pusu, kotě, nám tu leje jak z konve, čéče, sníh v čudu... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holaboj Leňóšu, óplně se čebrenám, takovéhle vyznání:o)! Děkuji uctivě, tlamička;-D. Jsem ráda, že huž zase voníš šmakem do čmanění a ta sviňa chorobná táhla pryč! U nás chčije a chčije:-(.A sníh v riti! Čuky muky, Mišul.

      Vymazat
  3. Mišul, to je nádherná kapsička. Já vyhánim bacila co na mě skočil, tak snad budu brzo redy:)
    Pa Majda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky Majdi, děkuji Ti velmi peknučce za pochvaličku! Háť jsi bérzy fit, drahá:o). Těším sa na Tvé další skvostné čmaněníčko! U nás ve Wischau chčije a chčije. Holky jsou taky marod, tož trčíme doma a já huž z teho šílím:-0! Vymýšlím, na co dalšího hópnu;-D. Páčko Míša

      Vymazat
  4. Miška, máš pravdu,všetko robia nádherné látky. Ale bez tvojich šikovných rúk by to už nebolo ono...je nádherná.
    Posielam veľa pozdravov zo Slovenska.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martička, vďaka Ti na mnohokráte za komentíkové pohlazení! Látky jsou to opraudu úžasné, to je pak čmanící koncert:o)! Kouzelné dny zimní, posílám virtuálního hubana, Míša***

      Vymazat
  5. Bóoožinku, to je ale krásna kapsička a tie látky...moc dobré zladené :-)Krásny večer prajem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ručku boskávám Majuško, la vďaka za slova hřejivá po dušičce hladící:o)! Z těch látek aj pytel na brambory bude luxusní;-D. Maj sa prímově, Míša!

      Vymazat
  6. Holčiny, dneska mi tu dávate riadne. Čmanilka dala mazlíka, že by jednému bulvy vypadli, Lenka si len tak upiekla chlebíka, skoro som si notebook oslintala a Klárka hodila do placu zopár povláčkú :))

    Ja tej pani, čo na mňa čumí v zrkadle skusím dohovoriť, nech zo sebou už niečo robí :)))

    Mazel je paráááádnííí. Sa nedivím, že je o neho na Fléru veľký záujem. Máš u mňa 100 bodov a som zvedavá, čím ma prekvapíš nabudúce. Pá...Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salut Reni, boha jeho, taký prďácký komentík, sem z něho padla na riťku:o))). Uctivé vďaka, drahá moja! Škebla mi praská náporem nápadů a plánů, én ten čas mi akosi chýba;-D. Snad Tě i nabudúce potěším;=). A ja sa taky prihovárám, háť ta paní v zrkadle lapne za šicí stroj a něco skvostné učmaní! Páč to bude urkitě velká parádička, jako vše od Tebe, čmanilko šihovná! Dovi, Míša.

      Vymazat
  7. Ach!!! Krása !!! Naprosto dokonalé!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Už tu zase očučuju :-) Míšo, fakt krásná kapsička :-), dokonale sladěná, perfektně ušitá. Ještě nakouknu víckrát :-), neodolám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Peti, jéééé, óplně se tetelím blahem:o))), jsem ráda, že se mé čmaněníčko toliko líbí;-D. Děkuji Ti velmi peknučce, drahá! Jsi moc hodná! Klidně nasésé;-D! Těší mě to... Maj sa bohousky, virtuální dovi, Míša.

      Vymazat
  9. No to je super!!!!!!!!! Nádherný kousek Míšo!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruško, děkuji Ti mockrát!!! Bezvadný den vinšuji, Míša:o).

      Vymazat
  10. Miška, to je nádherná práca, ty si veľká šikovnica a hlavne perfekcionistka. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valenpanštus milostivá, děkuji za hřejivé komentík sluncem prozářený! No, snažím se;-D. Kouzelný den středeční, Míša:o).

      Vymazat
  11. Moc krasna,umim si ji predstavit i v pytlovinove nebo kremove,ale ty jsi na tu cervenacku.

    OdpovědětVymazat
  12. Mišššo, ja si nestíham ani prdnúť a Ty podnikáš vo veľkom!!!!! Očumovala som všicke Tvoje výtvory a sú bohovičnéééé. Na Fleru sa budú predávať ako teplé párky s pivom na futbale.
    Páčko Jana

    OdpovědětVymazat