24. října 2014

Medvědí den







Nové knihy, nový medvěd, nové miminko...včera se mé milované sestře narodila prvorozená holčička. Jsem endlich pokrevní teta, jupííííí:o). Huž se na své tetkovské povinnosti móóóc těším. A páč jsem ten včerejší porod ač z domu prožívala se svou sestrou, tak jsem pro uklidnění nervů učmanila malé Karličce jejího prvního medvěda. Byla to spontánní akce. Doma jsem dala dohromady různé zbytky látek, vykoumala nějaký střih a hópla na to. Celkem se zadařilo;-D. Dnes putoval do porodnice...a pérdelka mála? je NÁDHERNÁ!!! A aby těch medvědů nebylo málo. Dneska holčičky dostaly nové knihy z nakladatelství Meander. Obě dvě jsou kouzelné. Máme z nich všechny tři óbr radost a huž se těšíme na dnešní večerní společné čtení.
Tož vám milé bloggerky vinšuji fanfárové víkend. Míša!

8 komentářů:

  1. No Míšo....brunďa je vskutku famózní dílko....tož "tetino" blahopřeji :-)

    Knížky se zdají býti opravdu super:...Hezký víkend,Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valenpanštus milostivá, uctivé pozdravení z Wischau. A fanfárové la vďaka za laskavou čumendu. Knihy jsou fakt milé! Vinšuji pohodičkový den volna. Míša

      Vymazat
  2. Ahoj Míša, podaril sa ti parádny kúsok,macík nemá chybu. Je na mojkanie ako stvorený -hneď by som ho brala...I v rodine môjho syna čakáme bábätko - keďže dvojročného Šimonka už majú, bolo by dobre, keby do rodiny prišlo dievčatko. No uvidíme, len aby to bolo zdravé, však?
    Míša, som rada, že po dlhom čase znova tvoríš, už si mi chýbala....Pozdravujem zo Slovenska.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti milá moja, cirkusové la vďaka za přátelské zastaveníčko! Snad se taky u vás v rodině zadaří děvčátko;o). U nás je zatím samé babinec;-D. My bysme zase brala nějakého toho kloučka. Maj sa bohousky, podzimně snivě...bosk Míša

      Vymazat
  3. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat