16. března 2014

Sobotní romantische čmanění






Včera mě akosi chytl romantische šmak čmanící (jedna dcérenka bucá, druhá křepčí na dětském divadelním festivalu s tatínkem a doma jest božský klid), tož jsem provětrala látky, jenž huž dlouho zejí ve skříni nedotčeny. A do ruky mi padly tyto něžné látky květy obsypány, které se k obalům na tajné deníky či milostná počteníčka dokonale nabízely. Pak huž jen stačilo kombinovat, zasnít se a šít. Tentokráte jsem zvolila jednoduché provedení pohledové strany, aby vynikla krása látek. A hábych tomu dodala echt jemné nádech, obaly mají organzové stuhy na zavazovaní. K focení se mi ta židovská tématika akosi sama od sebe nachométla:o). Menorah jsem kdysi dávno dostala od mé mamičky, která jej dovezla ze Slovenska od prastrýčka. Tož shalom aleichem, milé bloggerky.

18 komentářů:

  1. Jůůů, to je hezký .... Míšo, moc krásné obaly jsi "vyčmanila" !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki milá moja, posílám cirkusová slova děkovná! Ani jsem netušila, že ty látky jsou tak pěkné, na obalech jim to opraudu sluší;o). Virtuálné dovi, Mi.

      Vymazat
  2. zdarec, Esťule měla kráááásnou kabelečku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky Gábi, jééé děkuji převelice za milou pochvalu, kabelka je však věc huž hodně stará;-D. A jak se vám líbily Trdlovinky? Esterka přišla domů nadšená;o). Přeji vám pohodový zbytek neděle, Míša.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Čmankózní la vďaka drahá moja! Prímový týden nastávající, Mi.

      Vymazat
  4. Ahoj Míša,
    som znova okúzlená tvojimi látkami a tvorením z nich. Organzová stuha je ako čerešnička na torte. Výborne si to vymyslela.
    Pozdravujem a želám skorú jar ...
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martičko, uctivé poděkování za slova tetelivá, jenž hladí mou duši:o)! Moc si toho vážím a jsem ráda, že se mé čmaněníčko líbí! Tobě vinšuji také čarokrásné dny jarního probouzení, bosk Míša.

      Vymazat
  5. Krásně jsi knížky oblékla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salut Ajko drahá moja, cirkusové la vďaka za tvou milou přízeň (které se velice cením:-D) a zanechání slov slunečných! Maj sa fanfárovo a pozdravení z Wischau, Mi;o).

      Vymazat
  6. Míšo,tak to je echt romantika....krááásné obalečky :-)
    Hezké dny nadcházejícího týdne,Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čmuky kuky Jity, danki čmanki za komentíkové pohlazení! To předjarní ovzduší mi dělá dobře na duši, tož proto ta romantische nálada;-P, jupíííí! Báječné chvíle jarního očekávání, Míša.

      Vymazat
  7. Nádherné látečky, nádherné obaly a ta stužka jim moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdrowim Hani, ani jsem netušila, že ty látky jsou tak kouzelné! Hanba mi, že jsem je tak předtím zasklila;o). Jsou hodny eště dalšího čmanění;-D, tož uvidím, co mi přijde za ideu. La vďaka za zastaveníčko! Mi.

      Vymazat
  8. Míšo, jen si zalézt pod deku a do něčeho se začít, škoda, že trůním v práci :-). Krásný den, P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, děkuji na mnohokráte za čumendu! Vinšuji ti pohodičkový pracovní týden a moc se těším na tvé další bohouské čmanění:o)! Páčko Míša

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat