2. března 2014

Maškaráková čumkarta





Dneska jsme si užili bezvadné karnevalové odpoledne. Páč Esťulka miluje Pipi dlouhou punčochu, tak volba masky byla předem jasná:o). Esterka mezi těmi všemi princezničkami a vílami zářila jak hvězda jasná;-D. Byla naprosto kouzelná! Na place řádila jak správná Pipi...tož tak se do své role vžila, že pak nechtěla paruku zaboha dolů:-P! Stelinka opět využila masku včelího medvídka, kterou jsem učmanila před pár roky pro Esťu. Nuž letos jsem to měla s přípravami kostýmů nenáročné...Pipi převlek byl fik fik;o).
Dnešní fanfárový karneval zanechal spokojenost na všech stranách...ratolesti se náramně vydováděly...a nám rodičům při pohledu na šťastné skotačivé děti plesalo sérdce! Taky jsme blikali ostošest, háby jsme ty nádherné okamžiky zvěčnili;-D.

18 komentářů:

  1. Radosť pozerať na obe, presne takéto masky sú tie správne masky (aspoň pre mňa).Bohužiaľ pre moje dve opice zrejme nie, tie boli klasicky za princezné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky Reni, no má to své výhody aj nevýhody;o). Já se už hrozím, s čím příště Esterka a Stelinka přijde...Pipi maska byla tentokráte pohodička, včelí medvídek pravda však troche náročnější...kostýmy se u nás odvíjejí od oblíbených pohádkovo-seriálových postav...včilka u nás letí Krysáci;-D! Danki za čumendu, bosk Míša!

      Vymazat
  2. Mooc jim to sluší. Pipi je dokonalá!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelie milá moja, děkuji uctivě za slova hřejivá a laskavá! Jojo Pipi je opraudu bezvadná a ten chybějící zoubek tomu dodal na rošťácké věrohodnosti;o)! Vinšuji ti čarokrásné pondělí, páčko Mi.

      Vymazat
  3. Joj, to musela být parádní trsanice v takových báječných kostýmech. Vyvedené odpoledne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé zdrowim Leni, no Stelóšek se nejprve ostýchala, ale pak se rozjela a nechtěla domů. Holky se vyblbly do odpadnutí;-D. Fanfárové la vďaka za zastaveníčko, dovi Míša!

      Vymazat
  4. Míšánku,
    to jsou krásné kostýmy!! Vidím, že jste si to užili jak se patří!!
    A vítězkám soutěže blahopřeji!!!
    měj se krásně- předjarně!!
    papa Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško zlatá moja, posílám slova děkovná za zanechání milého komentíku! Odpoledne to bylo opravdu báječné!!! Tobě taky vinšuji kouzelné dny předjarní plného lentilkového čmanění:o). Boskávam, Mi.

      Vymazat
  5. Kostymy jsou kouzelne, mozna si pristi rok vezmu muster :o) Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Katy, děkuji na mnohokráte za komentíkové pohlazení! Tož kostýmy a převleky to nás doma baví, dcérenky jsou pořád v něčem nahastrošené;-D. Páčko Míša

      Vymazat
  6. Míšo,kostýmy jsou parádní......fik fik Pipi moc sluší:-)
    Měj se krásně,Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško, fikfikovaté poděkování od nás z cirkusu:o)))! Jsem zvědavá, co si na mě vymyslí holky příště;-D. Fanfárové dny předjarní, Mi.

      Vymazat
  7. Kombinace Pipi a Čmeldy je fakt sranda - holky jsou úžasný! Sedlo jim to, viď) No a jak jinak než velká pochvala tobě moje milá švadlenko za provedení masek!

    OdpovědětVymazat
  8. Míšo jsi šikulka nad šikulky.... ty kostýmy jsou prostě božíííí!!!!!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  9. krásné holčičky v super kostýmech! Míšo, já zase jednou u tebe po letech jsem se přišla pokochat. a holky teda pěkně vyrostly!

    OdpovědětVymazat
  10. Míšo, tipuju, že to byly dvě první místa za nejkrásnější kostýmy !!!! Holčičkám to moc sluší, krásně jsi to vymyslela !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  11. Ten kostým včelky je bomba :)
    http://love-passion-faith.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat