2. ledna 2014

V mlhách dob dávných




Neb jsem duše romantická, hned jsem si tyto kouzelné látky provoněné nádechem staré Anglie zamilovala. A když jsem na přání měla k Vánocům učmanit obal na kniku pro jednu výjmečnou Ženu s duší poetickou, volba látek byla zcela jasná. Pak už jen stačí...zasnít se s knihou v klíně, nechat se unést příběhem do dob Jane Austenové, Charlotte a Emily Brontëových, ukrytá v mlze spočinout v náručí svého milence a setrvat ve věčnosti...;o). 






8 komentářů:

  1. Nádherný příspěvek, hned bych se začetla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Amelie, děkuji za laskavé zastaveníčko! Popravdě řečeno tyto dámy spisovatelské mě doposud nějak míjely;-D. Vždy to byli rušští spisovatelé, kteří byli mému srdci nějbližší. No a těrazky už čtu více méně jen duchovní literaturu, občas nějakou tu beletrii, ale jsem čuňa vybíravá a dost náročná, co se týče četby;=). Budu to muset dohnat, háť nemám mezery;o). Páčko Míša

      Vymazat
  2. Míšo, krásný obal, úplně dělaný na krásný příběh Jany Eyrové... :-) Někdy je ta nostalgie táák kráásná a tak potřebná!
    Krásný nový rok, Tobě a celé tvé rodině!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Peti, uctivé poděkováni za milou pochvalu:o). No to já jsem nostalgická někdy háž moc;-P! Stále se někde toulám v dobách dávno zapomenutých...potřebovala bých spíš uzemnit a zpřítomnit se! Maj sa bohousky, Míša!

      Vymazat
  3. Ahoj Míšánku,
    tak to je romantika, bez ní já nemůžu žít!!!
    Doby minulé měly své kouzlo, viď?
    Krásně tvoříš!!!
    Do nového roku přeji štěstí. zdraví, lásku a pohodu Tobě a Tvým milým.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško drahá moja, srdečná slova děkovná za milý komentík:o). Pravda, mají ty staré dobré časy své kouzlo, i když to v mnohém měli ti naši předci těžké...Těším se na tvé háčkované čmaněníčko! Líbám a nechť tě andělé doprovázejí! Míša

      Vymazat
  4. Krásné, jemné... Míšo, ať Tě veze nový rok na podobných romantických vlnách :-)

    OdpovědětVymazat
  5. no ano, to je moje nota! romantické látky s květinovými vzory, Jane Austen, miluju!

    OdpovědětVymazat