12. listopadu 2013

Tabule



Endlich dokončená proměna, hopááá hopááá! Z tchánovic půdy starý obraz uzmutý v tabuli mou rukou přečmaněný:o). Tabule (je to pěkné macoň 68x87cm) poputuje do nového většího dětského pokojíčku...v stávajícím na ni není huž místo;-D. Fanfárový zbytek dne úterního vinšuji, Míša*!

7 komentářů:

  1. Keď tak pozerám na origoš no neviem či by som ho dala z ruky :)) ále čo by človek neurobil pre decká, že? Perfiš tabula na čmáramie, tiež som mala taký tik urobiť im tabulu, ale nepáčilo sa mi, že by mali dýchať ten kriedový prach v izbe. Chcelo by to nejakú prudko inteligentnú fixu umývateľnú na tabuľu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky muky Reni, obrazy jsou tři (teda včilka huž jen dva + tabula). Takže z dalšího bude zrcadlo do chodby;-D. Ináč rámy jsou v dost prachbídném stavu:o( a obrazy jsou na tom eště hůř! Tož uvidím, co se s tím dá urobiť. Ináč křídové čmrlikání snáď řádně vyvětráme;=). La vďaka za čumendu. Maj sa bohousky, M.

      Vymazat
  2. Zdarec, Mišulíne šikulíne! Tos tu omalovánku přečmaněla vskutku prďácky!!! Chválim a krapátek závidim ;o) zatim zdař buřt, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salut Leňule, sérdečné poděkování z Wischau za pochvalné plácanec:o)! Eště by to chtělo nějaké sofistikované futroš na křídy;-P. Tož budu muset něco vykómat! Háť je to čmrlikání vychytané do detailu...holaboj a bérzy face to face dovi:=),M!

      Vymazat
  3. Tuž jak včil mam žiť?? :o)
    Ďoucho, tys je macher!!
    P.S.: na futroš se vybodni a hezky omotej kříduli provázkem, potažmo provazem a nechej bimbat..no, možno nepatrně provaz protáhnout modrou Duhou JUCH!! :o)
    Mávám a jedním dechem závidím i přeju ..HOWGH :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdrowim z Wischau drahá moja, tož uctivá slova la vďaka za marasní komentos;-D! Křídy zatial v krabičce zejí...a mé sérdce sa nad nadšením dcérenek z tabule tetelí:o). Huž sa těším, háž bude regulérně visat na zdi! Čmuky kuky, virtuální lóbanec Míša!

      Vymazat
  4. Moje milá Mimosko toto je úžasné "veledílo" ..... nádherná tabule .... do nového pokojíčku jako stvořená ....moc se ti povedla .... tleskám tu a plácám ručičkama nad tou nádherou ..... Marki

    OdpovědětVymazat