25. září 2013

Syslím, syslíš, syslíme...:o)



Páč huž byla VELKÁ potřeba kapánek endlich proluftovat řádnou zásobičku nasyslených českých látek, učmanila jsem holčičkám povlaky na polštáriky do jejich pelíšku. Původně jsem chtěla lemy obháčkovat...???...čovole to bych se s tím ale pytlíkovala eště v zimě...tož zvítězila fikfik akce s bambulkama;o). Možná někdy příště s větší dávkou trpělivosti a odhodláním;-P! Kouzelné dny podzimní plné barevného čmanění vinšuji, Míša.

12 komentářů:

  1. Bambuľky mám veľmi rada a vankúše s nimi sú parádne. Šikulka. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uctivá poklona milostivá:o), děkovná slova srdečná zasílám z podzimního Wischau. Som rada, že sa moje čmaněníčko páči;-D. Maj sa fanfárovo, drahá moja. Virtuálné dovi, Míša!

      Vymazat
  2. Dokonalé spracovanie nasysleného matroša, aj keď jesenné poňala si ich vcelku veselo, veď ako inak pre decká, že? Bambuľky sú supr čupr, eném neviem či by u nás neleteli z vankúša po pár minútach prevádzky :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čmuky kuky Renátko, la vďaka z cirkusu za fanfárový komentík. Mám farebné gypsy období;-P. Mám eště v plánu veselou deku pro dcérenky... Bohouské dny vinšuji, páčko Míša.

      Vymazat
  3. Nááádhera Mišul! Moc tě zdravím a těším se na tvoje další kousky, pa pa Majda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Majdi, velké poděkování za milou čumendu, jenž mě vždy od tebe potěší! Já se zase těším na tvé božííí čmanění:o). Boskávám, Mišul!

      Vymazat
  4. No jo... Ja vankuse mozem a tvoje su super..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salut Jani, děkuji na mnohokráte za laskavé zastaveníčko a zanechání slov hřejivých:o). Báječný podzim, Míša

      Vymazat
  5. I Ty sysle syslivá!!! Ale vyčmanělas ty povaluchy parádně, děvuchy musej plesat! Pac a pusu z větrnýho Práglu, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valenpanštus milostivá, syslovské la vďaka za prďácké komentos:o)!!! Zdrowim z Wischau, Mišul.

      Vymazat
  6. Míšo, ale tady komentovat musím! že máš všechny látky krásné, hlavně ty designové, to je mi jasné, ale tyhle že jsou české? kde se tohle dá koupit, prosím pěkně, můžeš se svěřit? akorát se ptám asi už pozdě, že ... :)

    OdpovědětVymazat
  7. no jo, asi jsem přišla s křížkem po funuse, jako ostatně skoro všude :) no co, svoji syslírnu mám plnou, to bych snad toho chtěla ještě víc? jenže jak uvidím nějaký pěkný vzor kytiček, je to těžké. už na mě čeká spousta metrů kytiček, měla bych z toho něco vymyslet. měj se príma!

    OdpovědětVymazat