22. května 2013

Odletěl háž do Španěl:o)



Šít rovně bylo asi tak jediné, co jsem v tom svém čmankózním útlumu zvládla;-D. Pastelkovníček (podle Janinky Cingr) byl na přáni pro jednu malou pérdelku háž v daleké Barceloně. U kamarádky měl úspěch, což jsem velmi ráda;=)! Hén si bude muset na malou výtvarnici eště chvilenku počkat, páč by dříve, než by její fanfárové čmáranice zřely světlo boží, zpapkala ty chutně vyzerající voskovky:o))).

10 komentářů:

  1. Krásny príspevok a nádherný pastelkovníček. Šikulka Mišička. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka ty moja stálica, děkuji ti převelice za slova sluncem protkaná!!! Maj sa fanfárovo. M*

      Vymazat
  2. No Míšo,to bude radosti....zatím tedy hlavně u maminky,parádička...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čmuky kuky Jituško, srdečné poděkování za zastaveníčko a zanechání slov hřejivých! Vždy mě potěší Tvá virtuální návštěva, jenž je známkou toho, že mé čmaněníčko má smysl a líbí se;-D. Díky moc! Svěží dny čmankózní vinšuji, boskávám Míša!

      Vymazat
  3. O moja draha, cmanilkovsky utlm, to sa na teba nepodoba, to mi uteba nesedi. Pastelkovnik je supr dupr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renátka zdrowim Tě drahá moja, fanfárové la vďaka za čumendu a slova chvály:o)! Někdy přijde přesycení a je potřeba ticho, klid a totální prázdnota, jenž pak můžeš opět zaplavit nově probudívšim elánem;-D. Páčko a pohodičkový zbytek týdne. Míša*

      Vymazat
  4. Těbůh, Mišulín! Sem si řikala, do jaký kádě si zase spadla :o) a Ty máš zatím inspiratívně vygumováno... si z toho nic netento, já sem v nový rachotě a je to taková řachanda, že z toho padám notně na hubu... mám vygumováno nejen inspiratívně... pastelkáč je teda libovej, to se Ti zas poved kousek, a representovat bude až za Pyrenejema, čovole, to je mazec, todleto! Čupr barvy na hadříkách! Zdravim do Wischau, pac a pusu ze skorozimního (zasejc) Práglu, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holaboj Leňule, no potřebovala jsem totální reset a u duchovních knížek to bylo ideální "pročištění";-D! Nějak jsem byla těma technickýma vymoženostma vycucaná háž na kost:o))). Příroda a volnost volala!!! Uctivé la vďaka za prďácké komentík načichnuté pohlazením! Čovole musím to tady všicko řádně prošmejdit, páč nejsem vobec v obraze, co jako pérdelky moje čmaněníte;=). No to bude bohouská čumenda, hén ten čas na to vymezit, dofrasa! Maj sa prímově, tlamička moja veselá kopa! Zdrowim z Hané, Mišul!

      Vymazat
  5. Krásné látky ... dobře jsi vybral .. ono i šít rovně je lepčí než nic ju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Korfíčku:o), je svatá prauda! Děkuji z celého srdce za komentíkové pohlazení:o). Skotačivý víkend plný pohody a úsměvu vinšuji, páčko Míša!

      Vymazat