5. dubna 2013

Modré ladění...






Po menší odmlce opět zdrowim, drahé moje:o). Nějak mě ten severák odfókl do betle ke knížkám a na čmanění nebyl šmak. Ale včíra mě oskárek navnadil a já dočmanila jeden z mnoha restíků. Taléřek v modrém ladění pro kamarádku;-D. Ale tááák jsem se do něho zakókala, že ho budu muset v tomto barevném provedení zrobiť eště raz i pro sebe;=). Štokrle od Mozgálků jsem si kdysi dávno zrenovovala...tož ho včulajky jdu endlich ukázat světu ;-P. No a minulý týden jsem obdržela úchvatnou zásilku plnou French General z Anglie od kamaráda! Tož huž sa móóóc těším na FG vintage čmaněníčko a hlavně na letní zahradní slavnosti u nás na chatě! Míša

23 komentářů:

  1. Miso je to krasa a uz se tesim na tvoje vintage cmaneni, u toho vzdycky slintam jak bernardyn a jen tise zavidim :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markétko, uctivé poděkování z cirkusu za slova slunečná, jenž hřejí! Tady ve Wischau chčije a chčije, alééé furt lepší než chumelenica;-D, že? Maj sa fanfárovo a kouzelný víkend vinšuji, drahá. Páčko Míša

      Vymazat
  2. Mičalko drahá, to je zase krásné čmaněníčko, mozaika mě taky bére, ale co jsem kdysi dělala, je v barvách momentálně mě nehodících se, tak to šlo z domu:-))) ale ty jí máš nádhernou a taléřek jakbysmet:-))
    Krásnej víkendík
    papááá K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valenpanštus Kaťulko, velmi peknučce Ti děkuji za milé zavítání a zanechání slov laskavých! Mozaikování mě láká;-D, eště bych si chtěla něco z mozaiky učmanit doma, např. v kuchyni, ale to by mého Mozgála asi kleplo;o). Prý si pořád něco vymýšlím či co;=)! No máme to mi kreativní ženy těžké:-P. Báječný víkendík plný veselého čmaněníčka. Boskávám, Míša

      Vymazat
  3. Krásně jsi tvořila-modrá nikdy nezklame :-)Krásný den!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Miško, děkuji Ti na mnohokráte za tetelivá slova! Jojo modro bílá kombinace je nesmrtelná a nadčasová:o). Nějak jsem se včilka do ní totálně zakoukala...;-D. Bezvadné dny víkendové, Míša.

      Vymazat
  4. to štokrle je parádní, jedno mi venku taky tlí, tak bych možná mohla zkusit něco s tím provést, jen nějak nevím jak do toho :)
    no a ten ubrus nebo talíř, je prostě nádherný, jsi holt šikula
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky muky Jituško, uctivé la vďaka za komentíkové pohlazení, jenž laská mou duši:o)! Jo štokrle huž mám jak dlouho, je z mých čmankózních začátků;-D. Ale zadařilo sa, myslím, do krásy;=). Vinšuji Ti prímové víkendík snad plný sluníčka! Míša

      Vymazat
  5. Miška, kombinácia farieb opäť famózna. Štokrdla je fantasticky zrenovovaná a tá mozaika nemá chybu. Ušitý tanier no proste paráda. Všetko všetičko. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uctivá poklona milostivá, sa óplně čebrenám;-D. Srdečné poděkování z ožívšího cirkusu, snáď sa huž endlich proberu k nějakému jarnímu čmanění;o). Nápady sú! Ale to počasíčko venku;-(. Virtuální dovi drahá moja. Míša

      Vymazat
  6. Míšo, štokrle je famózní!! Ještě že jsi ho endlich ukázala světu!! Talířek jakbysmet. Taková lebeda za pecí s knížkami taky není k zahození a na čmanění šmak příjde až jaro konečně dojde ;-)
    Krásný víkend vinšuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anužko milá moja, hubanové la vďaka za úsměvná slova fanfárová:o). Jaj tož za pecí s knížkou, to bych huž ale vůbec nevystrčila čumáčik, snáď haž v lítě;-D. S Esťulkou jsme vymyslely bojové pokřik: "Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, sedíš tu za kopci, stane se nechčestí, my tady zmérzneme;=)))!" Hubana zasílám do prosluněné France, Míša.

      Vymazat
  7. Jdu okukovat tu krasotinku kulatou:)FG knížečky vypadají báječně, to bude nával vintage čmanění, který asi nepřežiju!Ale těším se nesmírně. Já jsem si objednala (pro udržení psychické rovnováhy z nedostatku sluníčka)knížku od Camille Roskelley - Simply Retro, tak se móóóc těším.Přeji krásný víkend!
    P.S. Kapsule má prozatím místečko na kuchyňské poličce,ale jen co dostane svůj plac, pošlu foto;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ručku líbám milostivá, děkuji za laskavé očumování:o). Jsem huž tam postižená FG, že musím mít všecko, aj samolepky;-D! Včilka potřebuji především oskara, moře času, klid od těch mých čertic a možu z vesela čmanit, plánů a nápadů mám čovole mraky;=))). Jsem moc ráda Marhulko, že sa Ti kapsička tááák moc líbí, hřeje mě to u srdéčka, ani nevíš jak:o). Těším sa na čumkarty od vás! Bohouský víkendík, páčko zlatko. Míša

      Vymazat
  8. Míšo...rapsodie v modrém je nádherná,knížka je určitě plná úúúúžasné inspirace,tak se těším co vytvoříš.
    Hezký víkend Ti přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško čuky, děkuji převelice za komentík pohlazením vonící:o). S knížkami sa pořád mazlíkuji a to sem vám neukázala eště všecky;-D. No hlava mi praská ve švech z té záplavy nápadu, hen ten čásek je rychlejší než já;-(. Páčko drahá, Míša!

      Vymazat
  9. Těbůh, Mišulín, sem si řikala, v kerý závěji si zavrtaná, že Tě nevidět :o) já taky nemám v posledních dnech moc slinu na hákování, čéče, to počasí za voknama mě sejří a já sem tak jarní čověk! Moc pěkně sis ale začmaněla, ač modrá nejni zrovna mý gusto, tak bulvy valim, jak mi ty Tvoje kousky šmakujou :o) Ty, čéče, s tim čmaněcím víkendem to nevidim, vod květence měnim rachotu, budu fachat na plnej ouvaz, na berňáku, dlouhý pondělky a středy, tak to bude záhul jak noha... jsem z toho všecka ňáká zmatená a roztento, musim tu náhlou změnu strávit a doma sladit, tak asi nebudu mít na nic jinýho myšlénku... snad se poštěstí se sčuchnout někdy pozdějc... zatim pac a pusu ze zataženýho Práglu, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky muky Leňule, sérdečně Ti děkuji za prďácké komentík, jenž laská duši:o). S víkendíkem je to čovole škoda veliká, ale sa nezboří svět. Tož sa potkáme příště! Hlavně ať v té nové hokně nezmagoříš;-D. Peknučké oskarové den, drahá moja. Pa z Wischau, Míša!

      Vymazat
  10. Jéjej Mišul, to je krááása veliká! Prostírka a ten stoleček ach, ach:) Nad knížkama také přemýšlím, ale anglicky ani nekváknu tak nevím, jestli je tam dost inspirace i pro takový trubky jako sem já:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salut Majdi, jééé to je milá návštěvička, děkuji Ti zlata moja za komentíkové pohlazení! Já sice kváknu, ale bezeslovné inspirace je tam háž háž;-D. No laskám sa pohledem aj slovně stále! Každopídně to stojí opraudu za to. Taková bohouská četba se doma neztratí... Virtuální dovi, boskávám Míša

      Vymazat
  11. Tak konečně jsem kápla na tvůj blog - na tvý čmanění:O) Je super!
    ....takže běžím okamžitě uložit!!!
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  12. Míšo tak to modré čmaneni je moc fajnové, super. Dlhšie som tu nenakukla ale teraz som si na Teba spomenula, keď sme boli na ďalšom motostretku, raz si písala že by si tiež na motorku vysadla :-) Zdravím Ťa maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat
  13. To je pecka, vše i šití i to tvé čmanění se štokrletem. Jsem to tu louskala a styl tvého psaní je opravdu k nezaplacení originálně "folklórní", děkuji L.

    OdpovědětVymazat