9. ledna 2013

Pohlazení duše




Tož jsem sa konečně rozhópala a mému ostýchavému rozhodování estlivá si zřídit obchůdek na Fleru či ne, urobila konec;-D! Toť můj novoroční prvý počin ve čmanění. A totok je první pohlazení duše k prodeji. I když se s ním budu en těžko lóčit;o(. Ale to bych prauda ináč nikdy nezačala, že;=)? Obal na knihu anebo diář je učmaněn z bohouských látek French General, kolekce Chateau Rouge a Rouenneries Deux, provoněn jemnou výšivkou. Rozměr o facku menší než A5, vložená kniha o počtu stran 224.

12 komentářů:

  1. HURRRRRRáááááááá.Gratuluji..krása nesmírná Mišičko..
    A kolik stojí a pro koho je a všechno chci vědět:-):-)
    Držím palušky,ať Ti to Tvé čmaněníčko nikdy neustane..Pa milá..
    Bi

    OdpovědětVymazat
  2. Také gratuluji!Diář je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem k rozhoupáni a nech sa obchodíku darí, veľa spokojných zákazníkov. Krásny večer ...

    OdpovědětVymazat
  4. Miška, myslím si, že si spravila dobre, nemala by si si takéto krásne veci nechávať len pre seba a nepochybujem o tom, že záujemcov bude. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Tě zas zdravim, Mišulíne! Čéče, to je zas libovej vohoz tentononc, řácky si to učmaněla, kulim bulvy! Seš borec, žes do toho práskla na Fléru, já sem baba a eště sem tam nestrčila rypák, bo je tam takový konkurence, že bych asi někde zapadla do ďoury... ale možná taky seberu nějakej ten kus vodvahy a dám to ;o) držim palec, ať se daří! Pac a pusu ze starýho Práglu, L.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Míšo, to dobře, že jsi se do toho pustila. Šiješ krásné věci, tak by bylo škoda se s nimi nepodělit.Přeju, ať ti obchůdek funguje a ať má spoustu spokojených zákazníků...Helča

    OdpovědětVymazat
  7. hip hip hurááááá. super rozhodnutie, určite sa ti bude dariť. máš krásne výrobky, určite si ich obľúbia aj iní. Obal je úchvatný, veruže krásne látky si použila. Papá a maj sa fanfárovo!

    PS: už viem odkiaľ to je to "fanfárovo"- s deťmi sme začali pozerať na ČT2 Kouzelnú školku a tá žltá potvora sa takto lúči, no hneď som si spomenula na teba Mišule :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Děučátka moje drahé, děkuji vám všem za laskavá komentíková povzbuzení a milá přání, která hřejí na srdéčku a hladí duši:o). Móóóc si toho vážím, jste zlatíčka! Velmi se omlouvám, ale akosi nestíhám odepisovat jednotlivě. Přeji peknučký den, Míša!

    OdpovědětVymazat
  9. Míši, to je nádhera..Tvoje Tvorba to je pohlazení pro duši a pro oči....Jsi úžasná:-))Krásný víkend..K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katuško, móóóc Ti děkuji milá zlatá za taková sluníčková slova, která hřejí na srdéčku! Maj sa fanfárovo a kouzelné dny stávající. Páčko Míša

      Vymazat
  10. Míša,
    si veľmi šikovná a bola by nesmierna škoda, keby si si svoje výtvory zatvorila n do skrine a mala ich len doma. Teším sa spolu s tebou, že si nabrala odvahu. Držím ti palce a želám ti dni plné dobrých nápadov.
    Obal sa pekne vydaril.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martička ty jsi zlatíčko, děkuji Ti z celého srdce za tak krásná slova. Sama jsem zvědavá, jak to půjde;-D. Nápadů a plánů mám hodně, en ten čas bych potřebovala natáhnout ako žvýkačku:o). Báječné dny zimní vinšuji. Bosk Míša

      Vymazat