4. října 2012

La vďaka


Toto krásné ocenění srdéčka na dlani, jenž včulajky proplouvá blogovým světem, doplulo i ke mně. Boha jeho, a to dokonce dvakrát! Jsem z toho kapánek na měkko a popravdě jsem se z toho orosila až na riťke;-D, páč vyznání mám poslat dalším dvěma dušičkám, které si to zaslouží. Což je pro mě velice prekérní situačka, páč je toliko milých a krásných duší, kterým bych moc ráda toto pohlazení poslala. Mezi ně urkitě patří i ty dvě, jenž mi toto vyznání poslaly. Leóšku a Jaňulko velmi peknučce Vám oběma děkuji!


... pokud cítíte, že je na světě bytost, která si zaslouží obyčejné a jedno z nejhezčích slov na světě "děkuji", vytvořte nový příspěvek, zkopírujte obrázek, tento text, vložte jeho blog adresu,upozorněte jej na tento odkaz v jeho komentáři a vyznejte se mu. Stačí jedno slovo nebo 100, je to na Vás. Pošlete to 2 lidem, jako symbol dvou rukou, kteří si mají pomáhat. Co můžete uděláte dnes, neodkládejte na zítra. Kdo ví, co bude zítra. Své pocity a emoce co nosíte v sobě, patří světu a lidem kolem nás. Dejte mu - jim je. Děkuji!

  Mé děkuji urkitě v prvé řadě patří mým nádherným andělům, dětem, Esťulce a Stelince a mému milému Mozgálkovi. Děkuji, že jste!!! Také děkuji mým rodičům a sestřičkám. Miluji Vás!

No a ty dvě blogové;o)? Tož toho virtuálního hubana bych ráda poslala:

laskavé dušičce Brigitce - http://srdcovcesta-brigit.blogspot.cz/ , která se mi stala opravdovou nejen virtuální přítelkyní se srdéčkem na dlani.
Majdušce - http://majdalena-amalinda.blogspot.cz/ , která je moc šihovná čmaňulenka a jejíž čmaněníčko mám velice ráda.
A pak všem milóčkým blogerkám, které mi věnujete svou přízeň a věrnost, píšete mi sem taková čmankózní komentíková pohlazení:=). Velice si toho všeho cením! Děkuji! Míša

3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Miško, děkuji Ti velmi hezky za blahopřání:o). Je to od Tebe milé! Díky Míša

      Vymazat
  2. Jééé Miško, díky moc jsi zlatá! Hned bych ti to srdce poslala zpět, mám moc ráda tvoje tvoření i dar slova, který já postrádám. Ovšem člověk nemůže mít vše, že:)
    Měj se krásně a posílám děkovacího hubana, pa Majda.

    OdpovědětVymazat