24. února 2012

Medové podložky s příchutí francouzského venkova

Přípravy do novéj obývačky pokračují. Tentokrát jsem si učmanila podložky pod jakékoliv nádobky pitné. Inspirací mi byla Marianka, která si učmanila podložky z originál látek French General. Marianko, děkuji Ti drahá za úžasný nápad. No já musela ale experimentovat, páč na své látky FG zatím ještě čekám (už jsem si tu radost udělala a objednala jsem si je;o). A protože jsem čuňa nedočkavá:-P, tak jsem si obyč české látky vlastní rukou černým čajem a tureckou kávou obarvila:-D. Aplikaci včeličky jsem opět nanášela pomocí transférového papíru. Na zadní stranu jsem dala hrubší lněnou látku pro skutečný nádech venkova.

8 komentářů:

  1. No né, koukám, že jsi žena činu :), vypadá to báječně.
    Hezký víkend, Míšo! M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marianko, děkuji pěkně za tetelivou pochvalu:o). Jsem moc ráda, že se Ti to mé čmanění alá French General líbí;-P. Páčko Míša

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Amelie, móóóckrát Ti vďaka za miloučké komentíky:o). Peknučký víkendík Míša

      Vymazat
  3. Kráásné to máš! Já sem u Ivanky ukořistila tuhle látku jupííí. Takže u mě bude asi taky repete...neb tyhle podkafíčka u Marianky dlouho okukuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majdalenko, hurááá do čmanění. Já se úplně do látek French General bezhlavě zamilovala;-D. Jsou naprosto božííí. Francouzský venkov prostě miluji:o). Čusky a kúzelný víkendík Míša

      Vymazat
  4. Milá Mimosko, máš překrásnej blog a tvé tvoření...ááááách.... to je pokoukáníčko.. nádhera, všecko všecičko naprosto dokonalýýý!!!!!
    Katka

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné já se nestačím kochat!Michaela

    OdpovědětVymazat