15. května 2014

Vzkříšení:o)




Není možná!?...A co jako;o)? Tož za prvé, že ten čas sviští takovou závratnou rychlostí a huž to budou dva roky ááá za druhé, že jsem dneska endlich dočmanila svého velkého kostlivce, kluka dvouročního:-D! Boha jeho nevěřím vlastním očím, běhún (velký toť projekt) jest hotov. Fanfáry mi znějí v uších: "Ááááleluja"...no bylo načase probudit k životu jednoho záhrobníka;=)!!! S vykopáváním z celého sérdce děkuji mé milé přítelkyni Marťáskovi:-*!

21 komentářů:

  1. Úžasné !!! Moc povedený kostlivec !!! Krásné látky, nádherná kombinace a proužek na okraji nemá chybu. Moc mu to u vás doma sluší .
    Hezký večer, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jity, děkuji ti převelice za zanechání slov laskavých! Červenou a modrou opraudu můžu, ta se snáď nikdy neomrzí;o). Prímový víkend vinšuji, Míša.

      Vymazat
  2. Mimosko, toť boží kostlivec !!!!! Provolávám Áááááálelujá !!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki zlatá moja, posílám děkovné pozdrav ze záhrobí;-D! Mi

      Vymazat
  3. Tak takového kostlivce bych brala - moc se povedl. Hezky večer přeje Věra z FM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Věrko, pravda včilka huž dělá kostliveček radost, předtím mě ve snech strašil nedodělán ve skříni;-D. La vďaka peknučce za návštěvu! Páčko Míša

      Vymazat
  4. Jóóóva, je to fešák! Tak teď šup, šup na polštářky a pak se zas můžeš nějakej ten rok povalovat v knížkách a kochat se tou krásou kolem sebe;) Mimochodem se vzdávám veškerých mě připsaných zásluh na výkopných pracích, byla jsem jen za čumila...Bosk drahá Mimoško,M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá moja, snáď bude o víkendu chvilka a něco plánovaného eště spichnu. Ty polštáriky by se šikly. Ináč mnohokráte Ti děkuji za komentíkové pohlazení, od Tebe hřeje! A zásluhu máš velikou, pomohla jsi mi toho kostlivce dorazit;o)))! Boskávam a bérzy dovi, Mi.

      Vymazat
  5. Jó Míšo,je to tak ......čas letí,tenhle kousek byl mým úúúplně prvním stolním,jež jsem kdy díky Ivance ušila....a protože byl první,mám ho tuze moc ráda:-)Tobě se hodně zadařilo,je krásný:-)
    Hezký víkend,Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdrowim Jity, jojo byl to můj první velký patchworkový počin...ovšem se mi to nějak natáhlo;-P. Věřím, že ten Tvůj ubrus dělá u vás doma velkou parádu! Slova děkovná za komentíkové zastaveníčko. Kouzelné dny víkendové, Mi:o)

      Vymazat
  6. Mišul, běhoun je boží, nádherná kombinace látek. A koupelnová sestava je také super:) Krásně ti všechno kvete pod rukama. Pa pa Majda

    OdpovědětVymazat
  7. To je dobře, žes ho dočmanila, je krásný! A pssst, já mám i starší kostlivce ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Those are actions, services, content company and transmitted device.
    You would and need the services of a good smartphone application development company for your endeavor.
    The goal is to place your bet on the next possible
    outcome of the ball after spinning.

    Also visit my web-site :: csr classic unlimited gold

    OdpovědětVymazat
  9. moc se povedl. stálo za to ho dodělat.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat