12. března 2014

Aukro mánie:o)




Takovou vitrínu jsem si vždycky moc přála, která je plná vzpomínek a krásného starého porcelánu, voní dřevem a dobami dávno zapomenutými...a když jsem na ni pak natrefila na Aukru, pokušení to bylo veliké, ale nebylo zbytí, musela být mojéééé;-D! No a před pár dny se huž stěhovala k nám domů! Stále ji očumuji a kochám sa, obdivuji tu dokonalou práci se dřevem. Ještě není zcela zabydlená, ale chce to čas... Lustr byla aukrová haluz "kup teď" za luxusní peníz;-P! Mít takové světlo byla taky má touha veliká! Tož huž dělá čupr parádu v koupelně. A dózy s formami (jedna na chlup stejná huž visí v kuchyni) je další koupě z Aukra. Iba dózy jsou dost zašlé, poškrabané a rezavé;o(. Tož nevím čo s tím, nemám tucha, zkušenost? Budu milé bloggerky velice ráda za vaše rady a tipy na vyčištění. Ráda bych je dala do cajku, háby byly jako nové, vybléskané, ready na použití v kuchyni. La vďaka, holky! Vinšuji vám prímové dny předjarní plné sluníčka a úsměvu, Míša.

21 komentářů:

  1. úžasné.....v dobrom závidím....jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Jani, cirkusové poděkování za zastaveníčko:o)! Míša

      Vymazat
  2. Výborné nákupy Miška. ak vitrínu by som aj potrebovala na biely porcelán. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka drahá moja, danki čmanki za čumendu:o)! No já včilka nutně potřebuji eště ve stejnom štýle skříňku po TV, háby sa to šiklo k vitríně a pěkně to k sobě ladilo;-D. Páčko a bosk, Mi*

      Vymazat
  3. Mišííí, parádny úlovok !!!
    Tie dózy mám aj ja a akokoľvek som sa ich snažila vyčistiť - nešlo to :( Neviem si rady s tou hrdzou, budem rada, ak má niekto skúsenosti a podá ich ďalej ...
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čuky muky Jani, uctivé poděkování za dostaveníčko:o)! Moc bych chtěla dát ty dózy do obstojného stavu, abych je mohla používat, páč je věčná škoda, aby byly někde schované a nevyužité. A takto by je manžel vystavené absolutně nerozdýchal;-D! Dovi Míša

      Vymazat
  4. Paninka si urobila radosť :) Vitrína je boží, mať tak nafukovaný byt, tak by som neváhala ani minutu. Ale jelikož nafukovací nemám, tak aspoň očumujem tú tvoju drahá, a veru máš ty dobrý nos na pekné veci. Je to skvost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jakou:o)!!! Byl to takový smutný a prázdní kútik, tož jsem ho musela rozzářit a rozveselit nějakou tou krásnou, však:-D! Byt nafukovací taktéž nemáme, za to nám ovšem chýbajú úložné prostory na serepetičky;-P. La vďaka z cirkusu za milé komentos, drahá moja. Salut Mi.

      Vymazat
  5. Vše je naprosto dokonalé, tu vitrínu ti v dobrém záááávidíííím. A s "opravami" neporadím, sama jsem na tohle levá a líná ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hojky Painko, no budu muset mrknout aj na nějaké rady a tipy na netu;o). Děkuji na mnohokráte za zanechání slov milých! Páčko Míša

      Vymazat
  6. Přesně tehle typ vitríny se mi moc líbí, moc ti takovou radost přeji. Lustr i dózy jsou taky úžasné, není nad staré a pocitvé věci.
    Krásné dny, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jity, já jsem po tomhle typu vitríny pokukovala huž hóóódně dlouho:o). A tohle byla láska na první pohled, i cena byla skvělá...navíc už byla po renovaci! Jo starý věci to já fakt můžu, bohužel můj drahý choť málokdy sdílí mé nadšení pro oprýskanou "patinovanou" veteš;-D. Maj sa fanfárově a děkuji za tvou návštěvu, Mi.

      Vymazat
  7. No super, vychytala si všetky skvelé kúsky a mne už neostalo nič! :DDD Tiež brúzdam po kadejakých bazároch a hľadám a hlavne čakám, kedy príde tá chvíľa, že aj pre mňa bude niekde čakať takýto krásny kúsok skrine, krásny luster no a tie dozy...ach.... Uži si nádheru starožitných vecí, vždy budú nadčasové... Pekný večer! Natália

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný kus nábytku, aj ostatné poklady. Radu nedám, lebo sama nepoznám, ale určite sa niekto nájde, kto pomôže.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  9. Míšo, krása, závidím, hlavně to světlo!!!!!!! A tvá stará šití, mo náááádhera, pořád šiješ ty své krásné věci, co bych hned brala!!!
    Měj se krásně papapapap

    OdpovědětVymazat
  10. Krása, krása, krása .....Miši, ta vitrína !!!!!! Fakt úžasná !!!! Krásné úlovky ..... Marki

    PS: Já bych na tu dózu vyzkoušela zubní pastu, moje babička je leštila starou klasickou Florou .... jen netuším jestli se ještě vyrábí .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marki, uctivá slova děkovná za tip a tetelivé komentík. Páááni, pasta Flora;-D, kdo by to řekl. Naštěstí se stále, myslím, prodává:o)! Páčko a prímový den nedělní, Míša.

      Vymazat
  11. tak jsem ti to zase omrkla, s křížkem po funuse, jako vždy...a skončila tady. máš všechno krásné, co jsi ušila, Míšo, i ta vitrína...prostě vše.
    měj se hezky s celou rodinou!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat